Växthuset, trädgårdens pärla, där man ska kunna umgås långt in på småtimmarna. Tyvärr var ägarna tidigare begränsade av mörkret, med enbart tre mindre markspottar som belysning. Så i den här delen av belysningsprojektet var fokus att skapa en plats som ger möjlighet till umgänge även mörka kvällar, att skapa ett rum utomhus!

I tidigare inlägg på bloggen har vi nämnt att du med fördel ska välja ut de delar i trädgården som du vill framhäva lite extra, till exempel ett växthus. Linda, vår ljusdesigner, valde att jobba med flera olika typer av belysning. En LEDstrip lyser upp syrenerna bakom växthuset. Den har placerats i vinkel snett bakåt för att inte blända grannar, men också för att den inte ska lysa in i växthuset. Möjligheten att tända ett ljus för mysig stämning ska fortfarande finnas. LED-stripen lyser istället upp runt växthuset och skapar en mycket effektfull stämning.

 | LED-strip R IP67Profil U hög |

På framsidan av växthusets mur har nyheten Edge placerats. Dels för att rama in, men också för att underlätta navigeringen i trädgården då de bland annat lyser upp trappan.

 | Edge |

Sist men inte minst har Linda valt att komplettera den befintliga belysningen inuti växthuset med Spot It Multi 3, för att belysa växtligheten, till exempel vinrankorna som slingrar sig upp mot taket.

 | Spot It Multi 3 |

Nu kan ägarna spendera exakt så mycket tid de vill i sin pärla. Och vi kan återigen konstatera att ganska små detaljer och förändringar kan skapa väldigt stor skillnad!

Vi vill även önska er alla en riktigt trevlig midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *