Sedan tidig vår har detta projekt pågått för att inspirera dig och bidra med tips och idéer! Nu har projektet nått sitt slut och vi avslutar på topp men trädgårdens växtbelysning. Vi är inne i juli och det svämmar över med blommor, buskar och träd i underbara färger. Detta vill man ju såklart belysa och njuta av till max!

 

I trädgården finns det flera stenpartier och grusgångar. Dessa har vi belyst med spottar i olika storlekar. Nyheten Spotlight Garden Kit belyser blommorna på stenmurarna och Spot It Multi 3 lyser upp växten som slingrar sig längs med väggen. Spotlight Garden Kit är perfekt att arbeta med då de är mycket smidiga att installera, du kan ansluta dem till ett vanligt eluttag. Då finns också möjligheten att flytta dem i takt med att naturen förändrar sig.

Spot It Multi 3 | Spotlight Garden Kit |

Träden i trädgården belyser vi med Spot It Multi 1 och 3, beroende på storlek. 1:an är lite mindre än 3:an, men båda ger bra med ljus som skapar fina effekter.

Spot It Multi 3 |

Gömda inne i bambun finns fler spottar. Här är det ett Spotlight Garden Kit som belyser busken. Det är en liten detalj men den gör stor skillnad och busken blir nästan trolsk när mörkret faller!

| Spotlight Garden Kit |

Vi har i tidigare inlägg visat upp Deco som ramar in altanerna, men de tåls att visa igen. Även om det inte är helt mörkt ute så lyser Deco upp trädgården och skapar en härlig känsla.

Deco | LEDstrip HV |

Vi vill tacka alla som följt vårens belysningsprojekt! Vi hoppas att du funnit inspiration och att vi har förmedlat många tips och idéer som du kan ta med dig till din trädgård. Små detaljer gör en stor skillnad och vi kan konstatera att det blivit en helt ny trädgård efter att belysningen har kommit på plats!

Vi vill även tacka Claes Bergman på Ölmstad Elmontage AB som gjort ett mycket bra jobb med elen i projektet!

Till hösten väntar nya spännande projekt och samarbeten, missa inte det!

Trevlig sommar önskar vi på Hide-a-lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *