Vi närmar oss slutet på vårens belysningsprojekt, men innan vi är helt klara vill vi visa upp trädgårdsbelysningen! Du har redan sett altan, entré och växthus, men det är trädgården som binder ihop dessa guldkorn och skapar helheten. På grund av storleken delar vi upp trädgårdsresultatet i två delar och i första delen fokuserar vi på trapp, mur och förråd. I del två kommer växtligheten och träden ligga i fokus.

Vedförrådet är ett spännande element i trädgården. Egentligen finns det där av praktiska skäl, men varför inte göra det till en fin detalj? LEDstrip HV pryder idag förrådet och lyser upp veden. Det ser trevligt ut på sommaren och under vinterhalvåret gör mörkret det till en mer praktiskt belysning. Det varma skenet framhäver materialen och stämmer mycket bra överens med denna typ av miljö!

| LEDstrip HV |

Trappen som binder ihop de två nivåerna i trädgården har också belysts med hjälp av LEDstrip HV, dels på grund av produktens härliga och varma ljusfärg, men också för att binda ihop trädgården. Just den här LEDstripen ger ett relativt varmt ljus och bidrar till en stämningsfull miljö. Kom ihåg att val av ljusfärg är en smaksak och att det därför är bra att provbelysa innan du bestämmer dig för vilken LEDstrip och ljusfärg som passar bäst.

  

| LEDstrip HV |

Förrådet hade sedan tidigare en stallykta på gaveln, som gör sig mycket bra där den sitter. Som vi i tidigare inlägg nämnt kan man ibland försöka arbeta med de förutsättningar som finns och komplettera istället för att ändra allt. Därför valde Linda att komplettera denna med en Spot It Multi 1 över dörren. Den skapar inte så många skuggor, men lyser upp ingången och förbättrar navigeringen i trädgården. En liten detalj som förhöjer mycket!

| Spot It Multi 1 |

Sedan har vi murarna på husets framsida, som precis som växthusets mur pryds av vårens nyhet Edge. Armaturen underlättar navigeringen och lyser harmoniskt upp trappen mot baksidan. Edge sitter på flera ställen i trädgården och gör sig lika bra både på ”ruff” eller slät stenmur som på fasad med utanpåliggande kabel, här med hjälp av en distans.

| Edge | Distans Cube |

Missa inte nästa vecka då det sista resultatinlägget kommer att presenteras. Vi lovar många fina och inspirerande bilder på växtbelysningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *